Visie

It’s not selfish to love yourself, take care of yourself, and to make your happiness a priority. It’s necessary.

Mandy Hale

Me-time Bonaire is een reisorganisatie, gespecialiseerd in het samenstellen van reizen waarbij vrouwen tijd voor zichzelf kunnen nemen en hun talenten kunnen (her)ontdekken. Er is tijd voor ontspanning en “bezinning”, maar plezier maken staat voorop. Een kopje koffie met vriendinnen of een beauty behandeling op zijn tijd is fijn, maar nu is het tijd voor some serious Me-time!

Even een weekje helemaal voor jezelf, dus zonder man, kinderen en/of drukke baan op een tropisch eiland. Waar de zon (bijna) altijd schijnt, je omringd wordt door een azuurblauwe oceaan en het heerlijke briesje door je haar je direct een gevoel van rust en hernieuwde energie geeft. En denk je dat je de enige bent die daar soms naar verlangt? Think again…! Er zijn heel veel vrouwen die er gewoon even “uit moeten”.

Daarom verblijf je niet in je eentje in een van onze prachtige villa’s, maar deel je deze met 3 tot 6 andere vrouwen. Allemaal vrouwen die de afgelopen tijd veel energie hebben gestopt in “anderen” en nu het stoere besluit hebben genomen om diezelfde liefde en aandacht in zichzelf de investeren! Uiteraard heb je in de villa wel een luxe privé-vertrek met een queen-size bed en eigen badkamer, waar je je heerlijk kunt terugtrekken als je daar behoefte aan hebt.

Tot slot: Me-time Bonaire richt zich heel duidelijk op het welzijn van vrouwen. Deze visie wordt doorgetrokken in zowel het ondernemerschap als de moeders op Bonaire.

  • Ondernemen op Bonaire: alle partijen die door Me-time Bonaire worden ingeschakeld om jouw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken, worden gerund door enthousiaste en ondernemende vrouwen.
  • Moeders op Bonaire: dit zijn stuk voor stuk krachtige vrouwen die heel veel verantwoordelijkheid dragen voor het gezin. Ze zorgen (soms met de hulp van hun moeder/oma) voor de kinderen en werken hard. Als de vaders van de kinderen niet meer in beeld zijn, hebben ze vaak meerdere banen. De lonen liggen hier laag en de huurkosten van het huis en de dagelijkse boodschappen zijn hoog… Me-time Bonaire zet zich in om deze vrouwen te helpen.

Me-time Bonaire, VOOR vrouwen, DOOR vrouwen!

Geef een reactie